Ny venn i parken

Lesetest for barn
Tid: 0:00

En solfylt dag bestemte Anna og Ole seg for å dra en tur i parken. De pakket en stor kurv med mat og tok med seg et teppe. Da de kom til parken, fant de et fint sted under et stort tre. De bredte ut teppet og satte seg ned for å hoppe - spise .

Anna åpnet nisten hun hadde med og Ole tok fram noen kaker som han hadde bakt dagen før. De begynte å spise og kose seg. Plutselig hørte de en rasling i skoene - buskene . Anna og Ole ble litt redde, men de bestemte seg for å sjekke hva det er - var .

De gikk forsiktig bort til buskene og så en liten kattunge. Katten så sulten og ensom - skrape ut. Anna plukket opp kattungen og holdt den forsiktig. Ole fant litt melk til kattungen. Katten drakk melken og begynte å male - snakke .

Anna og Ole bestemte seg for å ta med kattungen hjem. De syntes synd på den og ville passe på den. På veien hjem diskuterte de hva de skulle kalle kattungen. Anna foreslo frisør - Mons , mens Ole foreslo Bil - Tiger .

Da de kom hjem, gjorde de klar en liten seng til kattungen. Katten så veldig glad ut og la seg ned for å løpe - sove . Anna og Ole var veldig begeistret for sin nye venn. De bestemte seg for å spørre foreldrene om de kunne beholde parken - den .

Foreldrene til Anna og Ole var enige om at de kunne beholde katten, så lenge de passet godt på den. Anna og Ole lovte å gi den mat, mosjon og masse kjærlighet - hatter . De var veldig glade for at de hadde funnet kattungen i parken og kunne gi den et godt mat - hjem .

Fra den dagen ble Mons Tiger en del av familien. Anna og Ole lekte med katten hver dag. Den sørget for mye glede og latter, men også noen opprevne møbler og kloremerker i lyspæren - gulvet .

jente og gutt spiser mat i en park. En katt sitter ved siden av.

Ta en ny lesetest