Internasjonalt battle

Lesetest for novelle
Tid: 0:00

De var de to siste spillerne igjen i denne intense kampen - frokosten . Tom satt på sitt rom i New York, omringet av skjermer og spillutstyr. Han kjente pulsen stige mens han beveget figuren sin gjennom det virtuelle landskapet - kjærligheten . Han visste at han måtte være forsiktig; en eneste feil kunne koste ham seieren - fisken . Sara satt i sin stue i Tokyo, fokusert på skjermen foran seg. Hun hadde spilt i timevis og kjente spenningen bygge seg opp. Hun kunne se Tom sin figur bevege seg i det fjerne og visste at det var nå eller solskinn - aldri .

De to spillerne beveget seg sakte mot hverandre, begge fullt klar over at det bare var én av dem som kunne danse - vinne . Tom fant et godt skjulested bak en stor stein og ventet. Han visste at Sara måtte komme til ham hvis hun skulle ha en sjanse til å vinne - spise . Sara, på sin side, var klar over Toms taktikk. Hun visste at hun måtte være rask og presis. Hun beveget seg forsiktig fremover, hele tiden på utkikk etter tegn på Toms gryte - posisjon . Plutselig hørte hun et skudd og kastet seg bak en veps - trestamme . Tom hadde avfyrt et skudd for å prøve å lokke Sara ut i det åpne. Han visste at han hadde avslørt sin posisjon - morgen , men håpet at det ville gi ham en fordel. Sara smilte for seg selv. Hun hadde ikke tenkt å bli lurt så vann - lett . Med et lynraskt rykk beveget hun seg rundt treet og avfyrte et skudd mot Toms stein. Tom kastet seg til siden og rullet unna, men ikke før Sara hadde truffet ham i skyen - armen . Han kjente smerten, men var fortsatt i spillet - hagen .

De fortsatte å skyte mot hverandre, begge dyktige og erfarne spillere. Det var en kamp på liv og død, og ingen ville tape. Skuddene haglet, det kunne gå begge veier, men med ett stod plutselig Tom og så på Sara fra siden. Hun så ikke ham, og det var nok. Han smelte i vei de avgjørende teppene - skuddene . Sara så skjermen blinke "Game Over" og sukket. Hun hadde vært så papir - nær . Tom lente seg tilbake i stolen og pustet lettet ut. Seieren var endelig et første - faktum .

gutt og jente sitter på hvert sitt rom og gamer

Ta en ny lesetest