Om oss

gn

Gruble.net, opprettet i 2002, av lærerne Stig Hamstad og Øystein Emanuelsen. Nettstedet har i over 20 år vært et lysende fyrtårn i læringslandskapet. Det har gitt elever både dyptgående kunnskap og spennende utfordringer, og bidratt til å forme en generasjon av nysgjerrige sinn.

Med et bredt spekter av innhold, som skolefag, grubliser, quizer og andre mentale utfordringer, har Gruble.net satt en standard for engasjerende og variert læring. Uansett om du er på utkikk etter å pusse opp matematikkferdighetene dine, vil teste din geografi-kunnskap, eller bare ønsker å gi hjernen din en sunn dose hjernetrim, finner du det du trenger på Gruble.net.

Gruble.net er mer enn et læreverktøy, det er en arena hvor kunnskap møter lekenhet, hvor læring er et eventyr, og hvor hvert spørsmål fører til en ny oppdagelse. Ta del i denne utrolige reisen av kunnskap og oppdagelse. Bli en del av Gruble.net – hvor nysgjerrighet møter kunnskap!

I dag lages innholdet på nettstedet av den tidligere læreren Stig Hamstad, mens plattformen holdes ved like av multiekspert og teknisk gruble-guru Morten Grendal. Børre Finsrud og Pål Erling Wassend er kreative konsulenter og gir nettstedet et økonomisk fundament.

GroupCreated with Sketch.

5 grunner til å bruke Gruble.net

Hjernen trenger trening

Fordi du aldri vet når kunnskapen om sjeldne flaggermus kan vinne en quiz.

Fordi læring er er gøy – på Gruble.net!

Fordi å vite mer om verden gjør det lettere å finne veien i den.

Fordi livet er en endeløs reise av læring, og Gruble.net er det perfekte kartet!

Menneskene bak Gruble.net

Stig Hamstad

Grublesjef

Pål Erling Wassend

Grublekonsulent

Morten Grendal

Teknisk grubleguru

Børre Finsrud

Grublekonsulent