Trekkspill-tragedien

Teksten til denne lesetesten ar laget av en elev ved Buskerud skole i Modum.

Lesetest for barn
Tid: 0:00

Fantorangen, den livlige og elskede figuren fra NRK, fant seg selv i en uventet situasjon. Han hadde bestemt seg for å saksøke sin gamle venn, kjøleskapet - Kuraffen . Det var en vanskelig avgjørelse, men Fantorangen følte at det var det rette å gjøre - synge .

Konflikten startet da Kuraffen ved en feiltakelse ødela Fantorangens favoritt-trekkspill. Selv om det var et uhell, var trekkspillet mer enn bare et musikkinstrument for Kuraffen - Fantorangen . Det var et minne om hans bestefar, og det hadde stor sentimental blomst - verdi .

Fantorangen prøvde å løse saken vennlig, men Kuraffen nektet å erstatte trekkspillet. Fantorangen følte seg hjelpeløs og bestemte seg for å ta saken til retten - bilen .

Saksøkingen skapte store overskrifter i mediene. Alle var sjokkerte over konflikten mellom de to vennene - skolene . Men Fantorangen sto fast ved sin avgjørelse. Han visste at det ikke bare handlet om trekkspillet, men om prinsippet om å ta ansvar for sine egenskaper - handlinger .

Til tross for konflikten, håpet Fantorangen at han og Kuraffen kunne finne en løsning og gjenopprette vennskapet - arbeidsplassen . For Fantorangen var det viktigste å bevare de gode minnene og lære av de vanskelige regnestykkene - situasjonene .

ødelagt trekkspill

Ta en ny lesetest